Banketo meniu

Šalti patiekalai 

  • Vištienos ir graikinių riešutų ruletas su špinatais.
  • Naminių vyniotinių asorti.
  • Virtas jautienos liežuvis padengtas glazūra su krienais ir žirneliais.
  • Kepta jautienos nugarinė, patiekiama su griliuje keptomis daržovėmis.
  • Lašišos – menkės terinas (pudingas) su špinatais.
  • Sūrio paštetas su šparagais ir špinatų omletu.
  • Mūsų pačių marinuotos – rūkytos mėsytės (sprandinė, nugarinė, šoninė).
  • Griliuje kepta vištienos krūtinėlė su karamelizuotais vaisiais vyno padaže.
  • Gaivios salotos su vynuogėmis, persikais ir traškia vištienos file, saldžiarūgštis padažas.
  • Traškios salotos su brokoliais, ožkos sūriu ir pistacijomis, gaiviu citrinų – žolelių užpilu.
  • Traškios salotos su „fetos“ sūriu, alyvuogėmis, mėlynu svogūnu (Graikiškos), citrinų -alyvuogių aliejaus užpilu.
  • Jūros gėrybių salotos su makaronų banteliais, žoleliniu užpilu, aisbergo lape.
  • Itališkos salotos „Nizarda“ su konservuotu tunu ir virtais kiaušiniais, pagardintos šviežiomis morkytėmis, užpilu.
  • Traškios salotos su špinatais, karamelizuotom kriaušėm, riešutais, žoleliniu padažu.
  • Traškios salotos su grūdėta varške, ridikėliais ir riešutais, žaliūjų citrinų – alyvuogių aliejaus užpilu.
  • Traškios „Gruziniškos“ salotos su agurkais, daug žalumos, trintais graikiniais riešutais, mėlynuoju svogūnu, citrusiniu užpilu.
  • Šviežių daigų, aisbergo salotos su mangu, karamelizuotais riešutais, šviežia kalendra, šviežiu čili, sojos, citrinos, alyvuogių aliejaus padažu, pagardintos chia sėklomis.
  • Rucolos salotos su vynuoginiais pomidorais, citrina, alyvuogių aliejumi, parmezano sūriu, pagardintos linų sėmenimis.
  • Lapinės salotos su karališkomis krevetėmis, daržovėmis, teriaki padažu, pagardintos skrudintais migdolais.
  • Traškios “Cezario” salotos su karštai rukyta šonine, skrebučiais.
  • Traškios salotos su vištiena, avokado, kario padaže.
  • Traškios salotos su griliuje kepta jautienos nugarine, cukinijomis, paprikomis.
  • Farširuotos žuvys pasirinktinai (lašiša,karpis, lydeka).
  • Kepta žuvies filė tempūros tešloje arba sezamo sėklose su saldžiarūgščiomis traškiomis daržovėmis padaže.
  • Kepta karpio filė marinate su daržovėmis.
  • Pomidorų  – „Mozarela“ sūrio užkandis su balzamine karamele, skrudintom sezamo sėklomis, šviežiu baziliku iš mūsų daržo.
  • Lavašo suktinukas su salotomis, tunu, mėlynaisiais svogūnais.
  • Meksikietiškų tortilijų pyragas su karštai rukyta vištiena, traškiomis salotomis, marinuotais agurkėliais.
  • Šefo sūdyta lašišos filė su naminiu sviestu, garstyčių padažu.
  • Silkutės filė su miško grybais (nėra silkės, nėra baliaus J).
  • Silkutės filė saldžiarūgščiame padaže.
  • Silkutės filė marinate su svogūnais, mėta, žaliąja citrina.
  • Įvairios mišrainės (lietuviškos, krabų, morkų-kalafijorų su saulėgrąžom, vokiškos bulvių su skrudinta karšto rūkymo šonine, itališka makaronų su rūkyta skumbre ir kitos, pagal Jūsų pageidavimą).
  • Kava, arbata, cukrus, grietinėlė.
  • Gaiva, stalo vanduo su citrina ir mėta ar kitais pagardais.

 

Prie alučio, vynelio ir ne tik… 

  • Šviežiai gruzdinta duona, duonos čipsai.
  • Marinuotos alyvuogės su saulėje džiovintais pomidorais, česnaku, žaluma iš mūsų daržo.
  • Traškūs daržovių suktinukai „Filo“ tešloje (stengiamės patiekti šiltus).
  • Gruzdinti svogūnų žiedai, gruzdinti kalmarų žiedai tešloje (stengiamės patiekti šiltus).
  • Kepti baklažanai su česnakiniu varškės, graikinių riešutų įdaru.
  • Tuno-sūrio (ožkos, maskarponės, rikota sūriai) pasta su mėlynuoju svogūnu, česnakiniais sveikuoliškos duonelės skrebučiais.
  • Kepti sparneliai su BBQ – medaus padažu.
  • Sluoksniuotos tešlos, sūrio, rūkyto saliamio „Rožė krepšelyje“.
  • Vytintos dešrelės, vytinta mėsytė, dešrukė.
  • Šviežiai rūkytos ausytės ir šonkauliukai, šoninė su krienais.
  • Močiutės subrandintas – mūsų šviežiai išrūkytas česnakinis ar su žolelėmis varškės sūris.
  • Eklerai su ricotos – maskarponės sūrio įdaru.
  • Valovanai su vištienos – varškės įdaru (aštroki).

 

Karštieji patiekalai 

  • Kiaulienos filė medalionai su pipiriniu serbentų – vyno padažu.
  • Kiaulienos nugarinė įdaryta miško grybais, su grybų arba sūrio padažu.
  • Menkės filė obuolių, vyno – grietinėlės padaže.
  • Vištienos krūtinėlė įdaryta pomidoru, mazorela sūriu, špinatais.

Garnyrui: virtos apkeptos bulvių skiltelės su česnaku ir kmynais, virtos bulvės, virtos – gruzdintos bulvės, ypatinga bulvių košė su žaluma ir skrudintais svogūnais, rizoto su baravykais, šviežių daržovių – salotų mix, karštos daržovės, padažai.

 

Pusryčiai 

  • Įvairios sriubos, virtos laužo kaitroje (kas nemiegos, virsime kartu, taisysim sveikatėlę J), prie jų šiltos bandelės su linais ir morkomis, grietinė. Raugintų kopūstų, charčio, „Leningrado“ agurkinė, „Dzūkiška“ grybienė su traškia šonine, ukrainietiška „Selianka“, pomidorinė su vištiena, vengriška žuvienė, armėniška“Chašlama“.
  • Kiaušinienė su svogūnais, šonine, šviežiai raugti agurkėliai, kepsime svečiams nubudus kartu didelėje keptuvėje.
  • Kareiviška grikių košė kitaip (virsime ant “buržuikos” J), karštai rukyta šoninė, su marinuotais agurkėliais.
  • Lietiniai blyneliai su varške, šviežiai trintomis braškėmis, grietine.
  • Lietiniai blyneliai su vištiena, salieru ir morkomis, sviesto – grietinės padažu.

 

Pietūs ar svečių sutiktuvės 

  • Griliaus asorti: sprandinės šašlykas, šonkauliukai, šoninė, vištienos šašlykas, rizzoto, daržovės, mūsų pagamintas padažas.
  • Kepta griliuje menkės filė folijoje su traškiomis daržovėmis grietinėlės – vyno padaže.
  • „Tadžikiškas„ vestuvinis plovas, su džiovintom vynuogėm, avinžirniais, barbarisu, raugintais agurkėliais arba pomidorų – mėlynųjų svogūnų salotos, pagardintos žaluma ir granatų sėklomis. Virtas kazane ant „buržuikės“ J.
  • Įvairūs troškiniai pagaminti laužo kaitroje, kazane: vengriškas guliašas, paelija su karališkomis krevetėmis, jūros gėrybėmis, vištienos filė ir daržovėmis.
  • Rūkykloje rūkyti kumpiai (kiauliena, aviena, šerniena).

Galime pagaminti ir pasiūlyti daug kitų patiekalų, atsižvelgdami į Jūsų pageidavimus ir norus. Su kiekvienu užsakovu valgiaraštį sudarome kartu.