Grilius – laužas meniu

Karšti patiekalai pagaminti laužo ir žarijų kaitroje

  • Griliuje ant besisukančio iešmo keptas paršelis, ėriukas, vištos.
  • Griliaus asorti: sprandinės šašlykas, vištienos šašlykas, šonkauliukai, šoninė menkės filė folijoje su grietinėlės – vyno padaže troškintomis daržovėmis, keptos daržovės, rizzoto, daržovės, mūsų pagamintas padažas, marinuoti svogūnai 180g/100g/70g/50g/porc.
  • Uzbekiškas vestuvinis plovas su džiovintomis vynuogėmis, avinžirniais, barbarisu. Patiekiame su  šviežiai raugtais agurkėliais (pagal sezoną) arba pomidorų – mėlynųjų svogūnų salotomis pagardintomis darže užauginta žaluma ir granatų sėklomis 350g/75g/porc.
  • Kiaulienos nugarinė kimšta daržovėmis, miško grybų padažu. 200g/70g/porc.
  • Kiaulienos filė medalijonai apsukti karšto rukymo šonine, patiekiami su garuose virtomis daržovėmis. 180g/75g/porc.
  • Jautienos didkepsnis (medium), patiekiamas su apkeptomis traškiomis daržovėmis, raudono vyno padažu su kaparėliais. 160g/60g/porc.
  • Vištienos file kepsnys įdarytas karšto rūkymo šonine, mazorela sūriu, pomidoru, keptas griliuje, su gruzdintom bulvių skiltelėm, daržovėmis. 150g/100g/75g/porc.
  • Paelija su vištienos filė ir jūros gėrybėmis. 350g/porc.
  • Paelija su triušiena,vištiena ir paprikomis, trintais pomidorais. 350gr/porc.
  • Kazane troškinta triušiena su daug daržovių, pikantišku sūreliu, paprikomis. 350gr./porc.
  • Kazane troškinti kiaulienos šonkauliukai su daržovėmis itališkai. 350gr/porc.
  • Gruziniškas „Čechovbilli“ – vištienos troškinukas su pomidorais, prieskoninėmis žolelėmis. 300gr/porc.
  • Liule – kebabas lavaše su marinuotais svogūnais, barbarisu. Patieksime su pačių pagamintu padažu, daržovėmis. 250gr/75gr.porc.
  • Įvairūs troškiniai su mėsa ir daržovėmis (vengriškas guliašas, vištiena su alumi, burgundiškas jautienos troškinys, veršienos troškinys su grybais, vištiena su paprikomis ispaniškai). 350gr./porc.
  • Mėsos kukuliai milanietiškai pomidorų ir žolelių padaže.
  • Rūkykloje rūkyti kumpiai (kiauliena, aviena, šerniena).
  • Rizotas su baravykais ir žaluma iš mūsų daržo.

 

Pusryčiams

  • Kiaušinienė su šonine ir svogūnais. Kepame didelėje keptuvėje, svečiams stebint.
  • Įvairios sriubos virtos laužo liepsnoje (kas nemiegos, virsime kartu, taisysim sveikatėlę J), prie jų šiltos bandelės su linais ir morkomis, grietinė. Raugintų kopūstų, charčio, „Leningrado“ agurkinė, „Dzūkiška“ grybienė su traškia šonine, ukrainietiška „Selianka“, pomidorinė su vištiena, vengriška žuvienė, armėniška“Chašlama“.
  • Įvairios košės (grikių su karšto rūkymo šonine, avižinių dribsnių su jogurtu ir uogiene). 300gr/porc.
  • Lietiniai blymeliai su varške ir apelsinais, trintomis braškėmis. 2vnt/50gr/porc.
  • Šaltibarščiai su bulvių šašlyku arba apkeptomis bulvių skiltelėmis. 250/100gr/porc.
  • Šalta „Gaspačio“ sriuba.